Фолиа за сгради


Фолиа за сгради

Архитектурните фолиа на Armolan  могат да се използват върху всякакви стъклени повърхности в сгради. Независимо дали става дума за прозорци на жилищни или търговски комплекси, Архитектурните фолиа на Armolan пасват идеално за всички цели.

Този вид архитектурни филми обслужват широк спектър от изискванията на клиентите, включително топлоизолация, намаляването на отблясъците, неприкосновеността на личния живот, безопасността, добрия външен вид и всички тези изисквания могат да бъдат задоволени с помощта на архитектурните фолиа на Armolan.

За жилищни цели


Когато става въпрос за изолиране на дома срещу топлина и студ, прозорците представляват специално предизвикателство. През лятото обикновеното стъкло позволява на слънчевата топлина да проникне в дома Ви, което поставя Вас и Вашето семейство в много неудобно положение и Ви принуждава да пускате климатика на по-високи обороти, докато през зимата значително количество топлина се изпарява от дома Ви.

Слънцезащитното  фолио, приложено към вътрешността на прозорците, служи като слънчев щит, който може да намали до 80% от топлината на слънцето. Така домът Ви през лятото е по-хладен и уютен, а сметките за ток са понижени, докато през зимата някои прозоречни фолиа задържат топлината на помещението за целогодишен комфорт.

 

За индустриални цели


Редица строителни фирми изпитват затруднения с отоплението и охлаждането на дисбалансите между слънчевите и сенчестите части на сградата. Слънцезащитните прозоречни фолиа премахват този проблем като спомагат още за подобряването на усещането за уют, същевременно понижавайки енергийния разход.

Прекомерното натоварване може да доведе до съществена разлика в разходите за електричество на сградата. Редица фирми за комунални услуги изчисляват темпото на строежа на една сграда,измервайкии максималната степен на натоварването. Соларните прозоречни фолиа помагат да се намали този пик, а оттук и цялата сметка за електричество.

0
Your Cart
Your cart is empty.