Фолиа за сгради


Фолиа за сгради

Armolan Архитектурни фолиа може да се използват на всякакви стъклени повърхности в сгради. Независимо дали става дума за прозорци на жилищни или търговски комплекси, Архитектурните фолиа на  Армолан пасват за всички цели. Армолан архитектурни фолиа обслужват широк спектър от изискванията на клиентите. Изолиране на топлина, намаляването на отблясъците, неприкосновеността на личния живот, безопасността и добрия външен вид, всички тези изисквания могат да бъдат постигнати, като се използва архитектурно фолио Армолан.

Жилищно фолио

Когато става въпрос за изолиране на дома си срещу топлина и студ, прозорците представляват специално предизвикателство. През лятото обикновеното стъкло позволява на слънчевата топлина да проникне в дома Ви, което поставя Вас и Вашето семейство в много неудобно положение и Ви принуждава да пускате Вашият климатик да работи по-силно. През зимата стъклените стъкла изпускат навън значителна част от топлината на Вашия дом.

Соларното покритие за прозорци, приложено към вътрешността на прозорците, е предназначено да служи подобно на слънчев щит, който може да намали до 80% от топлината на слънцето. През лятото Вашият дом е по-хладен и по-комфортен, така че можете да спестите от сметките за електроенергия. През зимата някои покрития за прозорци улавят топлината на помещението за целогодишен комфорт.

 

Фолио за индустриални цели

Много строителни оператори изпитват затруднения с отоплението и охлаждането на дисбалансите между слънчевите и сенчестите части на сградата. Фолиото за предпазване и контрол на слънчевите лъчи минимизира този проблем и спомага за подобряване на нивото на комфорт, докато същевременно намалява използването на енергия.

Оптималното преценяване на нужното количество може да доведе до съществена разлика в разходите за електричество на сградата. Много компании за услуги основават структурата на плана за сградата базирано на максимално прецизното изчисляване на пиковото натоварване. Соларните фолиа за прозорци помагат да се намали този пик и по този начин цялостната сметка за електричество.